Wysłany: 25 Czerwiec 2010, 04:38 Zmiane Serwer z FFA na TP
Witam.
Mam do was pytanie co sądzicie o zmianie typu serwa z FFA na TP.
Myślę, że gra była by bardziej ciekawsza i bardziej ładniejsza dla oka.
Jak do tej pory zauważyliście gra dużo Steam'owcow mimo, że to serwer także dla ludzi bez Steam'a także nie widzę przeciwwskazań aby zmienić na TP a z czasem zrobić Only Steam.
Głosujcie i się wypowiadajcie jakie widzicie plusy jakie minusy.
juz było TP i nie wypaliło a jak tym razem by było? można sprobować ja jestem na TAK
Nie ma sensu próbowanie bo gracze którzy u nas graja nie bądą chcieli grac TP... Serwer był "przejęty" od Akermana który miał Poligon Śmierci [FFA] miał swoich graczy, ale po zmianie na TP była jedna wielka pustka. Dopiero teraz wszystko się rozkręciło, a wy chcecie kombinowac? Jak dla mnie to bezsens.
Nie, po pierwsze nie masz zaplecza graczy STEAM ;-) Gdybym ja prowadził serwer poszedł bym w kierunku dobrego serwera NonSteam z fajnymi mapami ( coś jak moja stara Strzelnica ) ... I TP na publikach to zło!
Z calym szacunkiem, ale jestem przeciw. Owszem - zmiana z ns/s na steam wyszlaby na dobre, bo 3/4 ludzi z ns wchodzacy na serwa to po prostu dzieci na wh/ab i tym podobnych pierdolach. Przykro mi sie robi, jak w ciagu jednego dnia, ba, nawet 1-2h musze 'rozdac' 3-4 bany za haxy na ns. Jak juz ktos wczesniej napisal - zmiana na tp sprawi, ze duzo ludzi przestanie wchodzic na serw. Moim zdaniem tak, jak jest, jest dobrze, byle zmienic na steam.
ffa -> tp NIE
ns/s -> steam TAK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum